Starters

U bent startende ondernemer?

Wij zijn ook ooit starter geweest en beseffen ons goed dat er bij het opzetten van een eigen bedrijf ontzettend veel komt kijken. Daarbij hebben we het nog niet eens over de kosten. Wij proberen daarom de kosten laag te houden voor u en bieden voor elk budget een passende oplossing. Wij zijn bereid stapsgewijs met u mee te groeien en te beginnen met slechts enkele basisbehoeftes van ieder bedrijf. Wat heeft u immers aan stapels briefpapier en mooie bedrukte enveloppen als u slechts enkele facturen per jaar de deur uit hoeft te doen?

Wij hebben daarom speciaal voor starters een starterspakket. Deze is uit te breiden met alle mogelijke opties, maar wij bieden u voor een vaste prijs het volgende pakket:

NIEUW! Starterspakket

Basispakket bestaande uit:

  • Huisstijl met logo ontwerp
  • 500 Premium visitekaartjes
  • Website in huisstijl met CMS
  • Training & handleiding website

Voor slechts € 399,-*

starterspakket
* Prijs is exclusief 21% BTW. De website betreft een standaard website van totaal 5 pagina’s met WordPress CMS

Onze eigen diensten voor starters

Wij kunnen uiteraard alles voor u ontwerpen en laten drukken wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: beurspresentatiemateriaal, posters, briefpapier, reclameborden, flyers, brochures, menukaarten, vlaggen, banners, relatiegeschenken, spandoeken, visitekaartjes, promotiemateriaal en nog veel meer. Prijzen zijn op aanvraag, omdat wij graag voor elke opdracht een passende prijs willen bieden. Wij werken met een principe dat als u meer producten of diensten bij ons afneemt, wij ook een hogere korting voor u in rekening brengen.

Webhosting en domeinnaam

Bij uw bedrijf hoort natuurlijk ook een passende domeinnaam voor uw website. Het kiezen hiervan kan heel simpel zijn, maar vooral bij langere bedrijfsnamen vereist het soms enige strategie om de juiste naam te kiezen. Wij denken daarom graag met u mee. Het registreren van uw domeinnaam en regelen van uw webhosting kunnen wij ook voor u uit handen nemen. Hiervoor werken wij al meer dan 10 jaar samen met een stabiele partner. U heeft al een eigen domeinnaam en webhosting vanaf € 29,- per jaar, compleet met 1GB aan webspace en 50 bedrijfsemailadressen met bijbehorende inbox, zoals info@uwdomeinnaam.nl.

Huisstijl in boekhoudsoftware

U wilt natuurlijk uw professionele presentatie doorgevoerd hebben op uw facturen en offertes. Wij kunnen uw huisstijl implementeren in uw (online) boekhoudprogramma of Excel. De meeste boekhoudsoftware heeft namelijk een functie om vanuit dat programma te factureren en offertes te versturen. Wij raden bij grote voorkeur het online boekhoudprogramma Acumulus aan. Dit programma onderscheidt zich door zijn eenvoud van opzet, de “gewone-mensentaal” met toch een scala aan diverse uitgebreide mogelijkheden indien gewenst.

acumulus