Huisstijl ontwerp

Een professionele uitstraling van uw bedrijf

Wil je opvallen tussen de menigte, dan moet je stijl inslaan als een bom. Wil je een professionele indruk achterlaten, dan moet je ervoor zorgen dat je op al je uitingen naar je (potentiële) klanten een consistente stijl hanteert. De stijl moet natuurlijk een logo bevatten dat je overal bij kunt plaatsen, maar ook een kleurenpalet waarmee jij jouw bedrijf wilt profileren, standaard lettertypes die je overal gebruikt, emailsjablonen met ondertekening, opgemaakte facturen & offertes. Kortom: jouw bedrijf heeft een professionele huisstijl nodig.

Vernieuwend of juist traditioneel

Wij ontwerpen vernieuwende stijlen met onze creatieve kracht, maar dat wilt niet zeggen dat wij daarbij het doel uit het oog verliezen. Wie bent je? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Hoe wil je overkomen? Een bedrijf wat bijvoorbeeld handelt in biologische voedingsmiddelen wilt niet de uitstraling hebben van een begrafenisondernemer. Bij ieder bedrijf hoort uiteraard een andere stijl (corporate identity) waarin je duidelijk maakt wie je bent, zonder het te zeggen.

Totaalpakket

De ontworpen huisstijl moet strak doorgevoerd worden in alle mogelijke uitingen naar buiten. Wij ontwerpen alle (on)denkbare communicatie uitingen, zoals advertenties, boekomslagen, brochures, corporate design, flyers, huisstijl, logo’s, mailingen, posters, reclamedrukwerk, typografie, visitekaartjes, websites, vlaggen, banners, briefpapier etc. Voor een uitgebreide lijst van mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze producten & diensten.

U heeft een nieuw LOGO en HUISSTIJL nodig?

Wij gebruiken geen templates of sjablonen, maar maken 100% originele ontwerpen! Wij maken altijd meerdere ontwerpen en komen samen met uw bedrijf uiteindelijk tot een wederzijds gewenst resultaat. Daarmee bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie.

U wilt uw BESTAANDE HUISSTIJL laten restylen?

Het kan zijn dat u een bedrijf heeft wat al een flink aantal jaren meedraait. Of dat in de loop der jaren uw product of dienstverlening is aangepast. Kortom: u heeft een huisstijl die niet meer bij de identiteit van uw bedrijf past. Wij kunnen dan voor u uw huisstijl aanpassen. Om het opgebouwde vertrouwen van uw klanten te behouden is het niet altijd handig om rigoureus over te gaan op een compleet andere stijl. Een huisstijl update kan op een aantal verschillende manieren, waarbij we bijvoorbeeld in bestaande kleuren kunnen blijven. Zodoende houden we dan rekening met bijvoorbeeld uw wagenpark of pand. Ook kunnen we er samen met u om geleidelijk aan de nieuwe stijl in te voeren.