Webdesign

Van visitekaartje tot bron van inkomsten

Wat voor veel bedrijven in de jaren 90 begon als een online visitekaartje met beknopte bedrijfsinformatie is inmiddels uitgegroeid tot dé belangrijkste bron van inkomsten: de website. Een professionele website als online presentatie is van groot belang om een potentiële klant of opdracht binnen te halen.

Professionele websites met optimaal gebruiksgemak

Wij leveren al onze websites met de uitstraling die u wenst. Daarnaast worden deze allemaal voorzien van een handig content management system. Dit is een programma achter de schermen met optimaal gebruiksgemak, waarmee u zelf de inhoud van de website kunt aanpassen. Hierdoor bent u niet voor iedere foto of alinea die u op uw site geplaatst wilt hebben afhankelijk van anderen. Uiteraard zit ook de uitleg en een stukje training van het onderhoud van de website in de service inbegrepen. Wenst u helemaal niet zelf uw site bij te kunnen houden? Dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar om dit volledig uit handen te nemen en alle updates voor u te doen.

Vindbaarheid in Google: SEO & SEF

Iedereen wil tegenwoordig natuurlijk bovenaan staan tussen de relevante Google-resultaten, omdat potentiële klanten in toenemende mate producten en diensten zoeken via deze zoekmachine. Uw heeft daarom een website nodig die zoekmachine vriendelijk (Search Engine Friendly, SEF) is voor Google om er doorheen te speuren op zoek naar relevante informatie.  Deze optimalisatietechniek heet Search Engine Optimisation (SEO). Voor meer informatie hierover, bekijk onze speciale pagina over SEO.

Eén van de richtlijnen is dat uw website op tekstueel vlak duidelijk in elkaar moet zitten, waarin de zoekwoorden in een juiste verhouding tot de tekst voldoende voorkomen. U moet dus nagaan op welke woorden uw website gezocht wordt. Daarnaast moet de website geprogrammeerd zijn volgens de juiste protocollen en regelmatig geüpdatet worden. In dit ingewikkelde proces kunnen wij u volledig tot dienst zijn, daar wij dit inmiddels voor vele klanten reeds succesvol hebben afgerond, zie onze referenties.

Content Management System (CMS)

U dient uw website regelmatig van een update te voorzien. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe foto’s, een nieuwsbericht of aanpassingen in de teksten. Om deze updates te doen zonder dat u kennis nodig heeft van website-programmatie zijn er systemen bedacht waarin u uw website kunt bewerken. Zo’n systeem heet een Content Management System (CMS).   Er zijn vele CMS op de markt, zoals Joomla, EZ publish, Nuke en XOOPS. Er is echter één CMS welke zich reeds al meerdere jaren als stabiel en gebruiksvriendelijk heeft bewezen: WordPress.

WordPress

WordPress is een open source CMS, waardoor er geen abonnementskosten verschuldigd zijn aan derden. Door dit programma beschikbaar te stellen aan iedereen, zijn er vele ontwikkelaars die plugins (integreerbare toepassingen) hebben geschreven. Hierdoor is een WordPress-website volledig naar wens samen te stellen en vereist het veel minder uren aan duur programmeerwerk om het gewenste resultaat te krijgen. Alle websites die wij leveren hebben als optie om er WordPress aan te koppelen. Het gebruiksgemak is zo groot dat werken aan uw website te vergelijken is met het typen in een tekstverwerkingsprogramma als Microsoft Word.

wordpress

Offerte

Wij bouwen websites volledig naar uw smaak. Een passende offerte volgt daarom pas na een uitgebreid gesprek zodat wij precies weten wat u van ons verwacht. De offerte is daarna ook de factuurprijs. Wij brengen geen kosten voor meerwerk in rekening, zo weet u altijd waar u aan toe bent.  Bent u geprikkeld tot een gratis informatief gesprek, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.