Referenties

Addy de Bruijn, Disco Explosion

Bij toeval kwam ik Mike van Overveld tegen, omdat hij wilde gaan trouwen. Ze zochten een dj, dus waren ze op de juist plaats. Toen kwam ter sprake dat hij een bedrijf met grafisch werk en het maken van websites is gestart. Vroeger maakte ik mijn websites zelf in html. Daar heb ik nu geen tijd meer voor en het is niet mijn vak. Dus heb ik Mike met veel succes een website laten ontwerpen.

Ik vind dat de samenwerking perfect is verlopen. Wij hebben onze ideeën samen in 1 multifunctionele website verwerkt, daar is www.disco-explosion.com uit ontstaan. Voor mij is deze multifunctioneel doordat ik zelf de agenda en de foto ‘s zelf bij kan houden. Tevens kunnen de mensen op de website een aanvraag indienen die bij mij in de mailbox komt. Ook is mikevanoverveld.nl betaalbaar, zowel voor een grote als kleine onderneming. Ik raad www.mikevanoverveld.nl bij u aan!!!

Mike bedankt ik ben super blij met de website!!! Ik hoop dat we in de toekomst nog goed samen kunnen werken!!!

Vriendelijke groet,
Addy de Bruijn
www.disco-explosion.com


Familie de Laat, Stal Rozenven

We kennen Mike van kinds af aan, een gedreven jongen. Dat bleek ook weer toen we hem vroegen om onze websites te maken. Alles was eigenlijk wel mogelijk. Eerst werd een concept gemaakt na een persoonlijk gesprek. Daarna was het snel voor elkaar. We hadden al een simpele website maar wilde met ons bedrijf wat meer opvallen en altijd actueel zijn. Snel nieuws plaatsen en een herkenbare site. Vooral in deze tijd is het belangrijk gevonden te worden op het web. Het is echt geworden wat we er van verwacht hadden. Veel mensen geven positieve reacties op onze site.

Mike bedankt nog.

Groeten,
Familie de Laat
www.stalrozenven.nl


Esther van Weesenbeeck, Nipro

Erg tevreden over je creativiteit, je denkt mee, goede en snelle service, mooie prijzen.

Wij hopen in de toekomst vaker een beroep op je te kunnen doen.

Groetjes,
Esther
www.nipro.nl


Sebastiaan Knibbeler, Renovatum

Mike weet door zijn visie, enthousiasme en creativiteit de ‘witte vlekken’ in te vullen waar ik als ondernemers nog niet over heb of had nagedacht ,maar die zeker ingekeurd moesten worden om met succes een degelijke website te produceren. Door eenvoud, een strak design en een stuk intelligentie achter de site weet hij een product op te leveren dat via de bekende zoekmachines vindbaar is voor mijn (relevante) bezoeker, hem of haar direct weet te boeien en hen te leiden naar de informatie die ik hun wil tonen.

Sebastiaan Knibbeler
Eigenaar @ Renovatum