logo-white

Gratis training & handleiding

Wist u dat…

…als u een website bij ons laat maken u altijd een gratis training en een gratis uitgebreide handleiding ontvangt!

Onze werkwijze bij het maken van een website is alsvolgt:

  • Offerte: Wij brengen na aanvraag een passende offerte uit met een vaste prijs. U betaald bij ons dus geen extra onvoorziene kosten!
  • Kennismakingsgesprek: Na akkoord op de offerteprijs komen we langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we grondig door wat het doel en de wensen zijn van de website.
  • Onderzoek: Na dit kennismakingsgesprek volgt een onderzoeksperiode waarin wij nagaan welke tactiek we gaan toepassen in het optimaliseren van de website content. De website moet natuurlijk op de juiste zoekwoorden gevonden worden en de juiste uitstraling hebben die past bij de identiteit van het bedrijf, maar zeker ook aansluit bij de wensen van potentiële klanten.
  • Eerste opzet: Na het onderzoek maken wij een opzetje (lees: digitale schets) van onze visie op de website. Hierna hebben we overleg of dit aansluit bij uw wensen en passen het eventueel helemaal aan totdat u volledig tevreden bent.
  • Programmeren: Nadat de opzet is goedgekeurd gaan we daadwerkelijk de website helemaal programmeren. Alle elementen zijn hierin mogelijk, zoals: bestelmodules, social media koppelingen (denk bijvoorbeeld aan Facebook & Twitter), afbeelding gallerijen, audio &/ visuele pagina’s, contact & offerte pagina’s, etc.
  • Oplevering: Als het programmeren voltooid is, is de website klaar om opgeleverd te worden. We nemen contact met u op om opnieuw een afspraak te maken.
  • Gratis training: Wij komen langs met uitgebreide handleidingen en laten u zien hoe de website werkt. U bent na deze gratis training in staat om zelf uw content op de website te plaatsen, aan te passen, afbeeldingen te plaatsen, etc. Op wens van de klant kunnen wij de website ook vullen met content, maar u zult zien dat het zo makkelijk werkt als een brief typen!

handleiding-mikevanoverveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>